Haber

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal takımı değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Bandırmaspor basın toplantısı düzenledi. Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bandırmaspor’un teknik yöneticilik vazifesi için iki hafta evvel imza atan ve dönem sonuna kadar muahede sağlayan Mesut Bakkal, Sakaryaspor ve Erzurumspor maçlarını kıymetlendirerek bu hafta oynanacak Altınordu maçına hazırlandıklarını söz etti. Bandırmaspor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, “Yıllardan beri ligde çalışıyorum yaklaşık 22-23 yıldır. Ekibe düzgün ki de gelmişim çok nizamlı çok düzgün her şeyimizin eksiksiz yürüdüğü bir ortamda çalışma imkanı buldum. Bir üst kademede dahi bu halde tertipli bir yer bulmanız biraz güç, ben bilhassa iki haftalık dönemde Erzurumspor maçında kulüp tertibin ortaya çıktığını düşünüyorum. Bu türlü kulüpler çalıştığım için biliyorum buraya geldiğim için nitekim çok memnunum inanılmaz keyifli çalışıyorum, burada üretkenliği arttıracak daha yapacak çok şeyimiz var. Amaç varsa gitmek varsa varız dedik ve başladık. İnşallah tabi çok erken lakin biraz uzun vadede kulüp ismine Bandırmaspor’un çok âlâ şeylere imza atacağından eminim. Öncelikle Lider olmak üzere idareye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın ise, “Erzurumspor deplasmanında kadrosu yalnız bırakmayan taraftarla teşekkür ediyoruz” dedi. – BALIKESİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu