Haber

Azerbaycan, “çevreye verilen zararı” incelemek için Ermeni nüfuslu bölgeye uzmanlar gönderdi.

Azerbaycan, Ermeni nüfusun yaşadığı ve Rus güçlerinin konuşlandığı Azerbaycan topraklarındaki mayınların kaçak olarak işletilmesi ve bunun sonucunda çevreye verilen zararların araştırılması ve kontrol edilmesi için bölgeye uzman ekipler gönderdi.

Azerbaycan Çevre ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakanlığın talebi doğrultusunda, Azerbaycan Savunma Bakanlığının ilgili kurumlardan uzmanların gönderilmesi için Rus kuvvetlerinin komutanlığına başvurduğu belirtildi. Azerbaycan’ın söz konusu bölgelere

Azerbaycan Çevre ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, ekonomiEmlak Bakanlığı’na bağlı Devlet Emlak İşleri Dairesi uzmanları ile “AzerGold” firmasının bölgeye girmek için Hankendi ve Şuşa ortasındaki Rus kuvvetlerinin kontrol noktasına yaklaştığı kaydedildi.

Uzmanların bölgedeki faaliyet şartlarının Rus kuvvetlerinin komutanlığı ile görüşüldüğü ve müzakerelerin sonucu hakkında kamuoyunun bilgilendirileceği belirtildi.

Ermenistan’ın sosyal medya hesaplarında Laçın koridorunun Azerbaycanlı siviller tarafından kapatıldığı, Hankendi’yi Ermenistan’a bağlayan yolda uzun bir araç kuyruğunun oluştuğu iddia edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu