Haber

Vergisiz telefon görüşmesi için nereye başvurabilirim? Vergisiz telefon başvurusu hangi site veya uygulamadan yapılıyor?

Vergisiz telefon görüşmesi için nereye başvurabilirim? Başvurular başladıktan sonra soru ortaya çıktı. Üniversite öğrencilerinin vergisiz telefon başvuru şartı nedir, kimler alabilir, vergisiz telefon ve bilgisayar başvuru ekranı araştırılıyor. Başkan Edoğan’ın müjdesini verdiği teknolojik cihaz ve üniversite öğrencilerine yönelik aylık 10 GB ücretsiz internet desteği için başvurular başladı. Peki Tax-Free telefon görüşmesi için nereye başvurabilirim? Vergisiz telefon başvurusu hangi site veya uygulamadan yapılıyor?

VERGİSİZ TELEFON İÇİN NEREYE BAŞVURABİLİRİM?

Sosyal medyadan açıklama yapan Bakan Bak, “Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği ve heyecanla beklenen Genç Teknoloji Desteği başvuruları başladı! Başvuru ve detaylara https://gsbbiz.gsb.gov.tr ​​adresinden ulaşılabilir. GSBBiz mobil uygulaması.”

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK VERGİSİZ TELEFON BAŞVURU POLİTİKASI NEDİR?

Başkan Edoğan’ın açıkladığı üzere teknolojik cihazlar ve üniversite öğrencilerine yönelik aylık 10 GB ücretsiz internet desteği için başvurular başladı. 25 yaş üstü kişiler 9 bin 500 lirayı aşmayan cihaz desteğinden yararlanamayacak. 5.500 TL’yi geçmeyecek olan fon, gerekli şartları sağlayan gençlerin hesabına yatırılacak.

VERGİSİZ TELEFON, BİLGİSAYAR UYGULAMA EKRANI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu