Haber

TBMM Genel Kurulu başladı: Bakanlar bilgi verdi

ANKARA – Geçen hafta 9 askerin hayatını kaybettiği baskına ilişkin Dışişleri ve Milli Savunma Bakanı’nın bilgi vereceği TBMM Genel Kurul oturumu başladı. AK Partili milletvekillerinden oluşan tam bir ekibin katıldığı oturumu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de takip ediyor.

Oturumun başlamasına yaklaşık yarım saat kala genel kurul salonuna giren Bahçeli, Meclis sıralarında oturumun başlamasını bekledi.

ÖZEL BAHÇELİ’Yİ VE MUHALEFETİ SELAMLADI

Oturumun başlamasına kısa süre kala CHP Genel Başkanı Özgür Özel de salona geldi. Özel, salona girdikten sonra önce Bahçeli’ye giderek el sıkıştı. Daha sonra yanlarına giden GÜZEL Parti Küme Lideri Koray Aydın, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Güçlü, DEM Parti Küme Başkan Yardımcısı Sezai Temelli ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık’ı selamladı. Özel, AK Parti temsilcilerini selamlamadan yerini aldı.

KURTULMUŞ’UN DİLİ DOĞRUYDU: MİLLİ SAVUNMA BAKANIMIZ HULUSİ AKAR

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Meclis’te ilk bilgileri verirken, Meclis Başkanı Kurtulmuş, Yaşar’ı duyururken kaçamak yaparak eski Bakan Hulusi Akar’ın adını verdi.

‘BU YAŞAR PAŞA DEĞİL, BU MECLİS’

Mecliste kahkahalara neden olan bu dil sürçmesinin ardından Kurtulmuş’un Yaşar Güler’i “Yaşar Paşa” olarak ilan etmesi de tepki çekti. Demokrat Partili milletvekilleri ise “Burası Meclis” diyerek tepki gösterdi.

baykan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu