Haber

Önce ablası eski sevgilisini takip etti, sonra fotoğrafı beğenildi, şimdi de balonlar havada uçuşuyor!

4 yıl önce kimsenin vazgeçemediği ve birbirine çok yakışan bir aşk yaşayan Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın sosyal medya hesaplarında yaşanan son gelişmeler ortalığı karıştırıyor! Ayrıntılar?

Hani bundan dört yıl önce herkesin gündeminde olan, dört yıl süren uzun soluklu, alev alev bir aşk vardı. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in magazin gündemine bomba gibi düşen unutulmaz birlikteliğinden bahsediyoruz…

Biliyoruz ki köprünün altından çok sular aktı ve geçmişte kaldığını kabul ettiğimiz bir aşktı bu. Ancak son günlerde ikilinin sosyal medya hesaplarında yaşanan hareketler, yeniden ciddi bir şekilde görüşmeye başlamış olabileceklerini gösteriyor!

Öyle “hareketlerden” bahsediyoruz ki, dergiye biraz hakim olan biri, “Yok artık bu bir tesadüf mü?” söylemek imkansız…

Şimdi hazırsan tek tek anlatıyoruz! İlk olarak Kerem Bürsin’in daha önce takipten çıkardığı Serenay Sarıkaya’yı ablasının takip ettiği ortaya çıktı.

Yine birdenbire kardeşinin eski sevgilisini takip eder miydin? olamaz mı Belki, ama pek mantıklı gelmiyor, yani bir şeyler olmuş olmalı. değil mi

Ardından Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya’nın başrolünü oynayacağı Kim Geldi Kim Geçti dizisinin senaristi Ece Yörenç’in Serenay paylaşımını beğendi.

Son olarak Serenay Sarıkaya, her nereden patlarsa kendisine gelen kırmızı balonları “teslim edildi” notuyla paylaştı.

Yetmedi, bir arkadaşı Serenay Sarıkaya’yı elinde balonlarla otuz iki dişiyle gülümserken gösteren bir poz paylaştı. Yani eğlenceyi tıkladığınızda anlayacaksınız!

Her şey basit bir tesadüf olabilir mi? Olabilir. Ancak ünlülerin aşk dedikodularında ateşsiz duman olmaz bunun tonlarca örneği var… Radarlarınızı açın diyoruz! Görünüşe göre yarın “Aşk küllerden doğdu” diye bir haber çıkacak!

Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? 4 yıl önce biten 4 yıllık aşkın yeniden başlama ihtimali var mı? Yorumlarda buluşalım!

habersenirkent.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu