Haber

“Cumhuriyetimize ve Kentimize Sahip Çıkanlar Ödülleri” Sahiplerini Buldu

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji tarafından 2001-2002 Eğitim-Öğretim yılında ilkini düzenlemeye başlayan, bir klasik haline gelen ve bu yıl 20.si düzenlenen “Cumhuriyetimize ve Kentimize Sahip Çıkanlar Ödülleri” sahiplerini buldu. .

Milletvekili Meclis Üyesi Şamil Sinan An’ın katıldığı ödül töreninde ödülü Köy-Koop Lideri Neptün Soyer, Psikolog Şenel Karaman, Milli Yüzücü Hüseyin Emre Sakçı ve Çamlaraltı Koleji eski öğrencilerinden Müdür Davet Vila Lostuvar aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer. almaya hak kazanmıştır.

Çamlaraltı Koleji öğrencilerinin İstiklal Marşı, saygı duruşu ve müzik dinletisi ile başlayan ödül töreni programı, kazananların hayat hikayelerinin anlatıldığı sunumlar ve okul yöneticilerinin alkışlarla ödülleri sahiplerine teslim etmesiyle devam etti. .

Herkesin Görevi Vardır

Etkinlikte bir konuşma yapan Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü, Cumhuriyet’in 100. yılında artık bir klasik haline gelen Cumhuriyetimize ve Kentimize Sahip Çıkanlar Ödüllerini vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.

“Cumhuriyet, milletimize verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez değerdir” diyen Gençer, şöyle devam etti: “Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak gibi hepimize çok değerli bir misyon düşüyor. Umut ve vatanseverlikle, benliklerimizle özgürlük ve bağımsızlığın heyecanıyla; Eşitlik, uygunluk, hoşluk ve hakikate bağlanmak, çağını yıllar önce yakalamış Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaşlık anlayışına ulaşmakla mümkündür.Çamlaraltı Koleji olarak biz, şehrimizde ve ülkemizde değeri ne olursa olsun bu misyonu yerine getirmek için özveriyle çalışan birçok aydın olduğunun bilincinde olarak 20 yılı aşkın süredir bu uğurda çalışan seçkin kişileri ödüllendiriyoruz. Bugün ödüllerini alan değerli misafirlerimiz, Güzel İzmirimizin ve Cumhuriyetimizin 100. yılına tanıklık etmenin mutluluğu ile sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. veya 100 yıl. (BSHA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu