Yaşam

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

Açık havada sinema keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar; Nazilli Atatürk Parkı, Dokuma Parkı ve Söke Mükemmel Arazi’de buluştu. Kuşadası Davutlar Plajı’nda düzenlenen ‘Yaz Konserleri’ etkinliği vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Hasret Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızı kültürel ve sanatsal faaliyetlerle buluşturmaya ve şehrimizin kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

Yaz akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen sinema geceleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Dün akşam Dokuma Park’ta ‘Efsane Takım Bilim Kahramanları’, Söke Mükemmel Land Park’ta ‘Arabalar’ ve Nazilli Atatürk Parkı’nda ‘Neşeli Günler’ vatandaşlarla buluşturuldu. Açık havada sinema keyfi yapmak isteyen vatandaşlara patlamış mısır ve limonata da ikram edildi.

Vatandaşlar, kendilerini kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturduğu ve yaz akşamlarını keyifli hale getirdiği için Çerçioğlu’na teşekkür etti. Ağustos ayı boyunca etkinlikler hız kesmeden devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

kocaaliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu